25 Feb 2014

Oslavujeme 50 rokov od založenia spoločnosti

Dňa 25. februára 2014 je presne 50 rokov od založenia spoločnosti DHI. Bolo to v tento deň, presne pred polstoročím, keď bolo založené DHI ako The Hydraulic Engineering Institute - odnož Technical University of Denmark.

Dňa 25. februára 2014 je presne 50 rokov od založenia spoločnosti DHI. Bolo to v tento deň, presne pred polstoročím, keď bolo založené DHI ako The Hydraulic Engineering Institute - odnož Technical University of Denmark. Ako sa naše globálne znalosti a skúsenosti rozrastali míľovými krokmi, čoskoro sme rozšírili naše aktivity do rôznych častí sveta. V súčasnosti sme zastúpení viac ako 1100 zamestnancami v 30 spoločnostiach po celom svete .

V súčasnej dobe naše odborné oblasti zahŕňajú :
Akvakultúry a poľnohospodárstvo
Energie
Morské pobrežia a moria
Povrchové a podzemné vody
Mestská voda
Priemysel
Životné prostredie a ekosystémy
Bezpečnosť výrobkov a riziká životného prostredia

Naše znalosti vodnohospodárskeho inžinierstva sú lepšie ako čokoľvek iné, a reprezentujú 50 rokov venovaných výskumu. Snažíme sa naše vedomosti poskytovať v globálnej škále pre našich klientov a partnerov, čo tvorí základ pokračujúceho úspechu. Pre doshnianutie cieľa sme prepojili svoje vedomosti prostredníctvom našich lokálnych tímov – zastúpených vo viack ako 40 krajinách – a pomocou unikátných softvérov.

V priebehu posledných 50 rokov sme vyriešili niektoré z najťažších problémov súvisiacich s vodou vo viac než 140 krajinách po celom svete - a tešíme sa na mnoho ďalších takýchto úspechov v budúcnosti.