02 Jan 2014

MIKE by DHI 2014

Získajte najnovší softvér pre modelovanie vody a jej prostredia práve teraz!Sme potešení oznámiť vám, že verzia MIKE by DHI 2014 softvérového balíka je oficiálne uvoľnená a je k dispozícii na stiahnutie.

Získajte najnovší softvér pre modelovanie vody a jej prostredia práve teraz!
Sme potešení oznámiť vám, že verzia MIKE by DHI 2014 softvérového balíka je oficiálne uvoľnená a je k dispozícii na stiahnutie.
MIKE by DHI 2014 je stelesnením rýchlosti, zvýšenia produktivity a jednoduchého prístupu k dátam a odborným znalostiam. Vďaka významnému zlepšeniu výkonu, táto nová verzia obsahuje najrýchlejšiu, najspoľahlivejšiu a čo najširšiu škálu softvérových produktov doteraz, umožňujúcich vylepšené modelovacie riešenie pre vodohospodárskych profesionálov na celom svete.

Zrýchlite svoje modely s MIKE by DHI 2014
Pri vydaní verzie2014, sme hrdí na to, predstaviť celý rad nových funkcií a vylepšení pre zvýšenie výkonu a efektivity. To zahŕňa náš nový MIKE 21 GPU modul, ktorý umožňuje výrazné urýchlenie vašej MIKE 21 FM a MIKE FLOOD simulácie. Navyše, všetky grafické užívateľské rozhrania (GUI), editori a nástroje v MIKE Zero sú odteraz  64-bitové a boli podniknuté významné kroky k výraznému zvýšeniu výkonu a využiteľnosti všetkých produktov MIKE s 1D modelmi.

Zvýšená otvorenosť, flexibilita a prístup k dátam
Okrem výkonu aj otvorenosť a flexibilita sú pre nás dôležité. Teraz sme otvorenosť posunuli ešte o krok ďalej. MIKE by DHI 2014 obsahuje software development kit (SDK), ktorý umožňuje skúseným modelárom ľahko napísať kód, ktorý pristupuje a produkuje súbory v hlavných dátových formátoch MIKE. Navyše, nájsť tie správne údaje pre váš projekt by už nemalo byť prekážkou. MIKE by DHI 2014 je integrovaný do nášho on-line dátového portálu, DHI WaterData, s prístupom k celej rade dátových súborov, ktoré sú kompatibilné s vaším MIKE by DHI modelom.

Tieto vylepšenia a bohatstvo nových funkcií otvárajú nové vyhliadky na to, čo môžete robiť s vašim MIKE by DHI softvérom a znovu zdôrazňuje, prečo je balík MIKE by DHI ideálny softvér pre každý aspekt globálneho prostredie vody.

MIKE by DHI - viac než len softvér
Pomocou nášho softvéru, získate prístup k systému celosvetovej podpory od ľudí, ktorí sú vysoko motivovaní a ktorí vám radi pomôžu. Môžete tiež získať prístup do Akadémie by DHI (The Academy by DHI), ktorá ponúka jedinečný výber kompetencií pre stavbu modelu, čo vám umožňuje, aby ste sa stali odborníkom vo svojom odbore.

Chcete sa dozvedieť viac?
Pre podrobnejšie informácie si prosím prečítajte Poznámky k vydaniu (Release Notes) alebo kliknite na každú z týchto štyroch oblastí trhu (na pravej strane).
Môžete si tiež prečítať viac o MIKE by DHI 2014 a našich produktových ponukách v našom softvérovom katalógu 2014, ktorý je k dispozícii na www.mike-by-dhi.com.
Takže teraz môžete začať s MIKE by DHI 2014 a môžete si vychutnať priateľské modelovanie vody softvérom s podporou ľudí za ním.

Kliknite tu pre stiahnutie MIKE by DHI 2014.