01 Nov 2012

MIKE by DHI 2012

Prinášame vám najnovší softvér pre matematické modelovanie vodyPo celé desaťročia MIKE by DHI nastavil štandardy pre riešenie úloh zameraných na modelovanie vody – a teraz to robíme opäť.

Prinášame vám najnovší softvér pre matematické modelovanie vody
Po celé desaťročia MIKE by DHI nastavil štandardy pre riešenie úloh zameraných na modelovanie vody – a teraz to robíme opäť.  Verzia 2012 je tu a jej početné nové funkcie poskytujú mnoho nových možností, ktoré uľahčia vašu prácu ešte viac.

Špičková technológia s väčšou použiteľnosťou a flexibilitou
Požiadavky na vysoko pokročilé a inovatívne nástroje modelovania sa neustále zväčšujú a DHI sa snaží byť v čele týchto budúcich požiadaviek a dodávať produkty a služby, ktoré zodpovedajú vašim špecifickým potrebám modelovania. Teraz, s verziou 2012, sa softvér na modelovanie stal ešte efektívnejším, vrátane lepšej použiteľnosti a flexibility. S vylepšeniami verzie 2012 je opäť zdôraznené, prečo je MIKE by DHI ideálny a preferovaný softvér pre vaše podnikanie v prostredí vodného hospodárstva.

MIKE by DHI - viac než len softvér
Pomocou nášho softvéru získate prístup k celosvetovému systému podpory pomocou ľudí, ktorí sú vysoko motivovaní zodpovedať vaše otázky, rovnako ako komplexné školiace kurzy a užívateľské podujatia organizované odborníkmi v rámci svojho odboru.
 
Pozrite sa na našu novú verziu a zistite, čo softvér MIKE by DHI môže urobiť pre vás.
 
Stránka pre sťahovanie verzie 2012.
 
Vezmite prosím na vedomie pri sťahovaní softvéru:
Tieto položky na stiahnutie sú originálne inštalátory pre verziu 2012, neobsahujú žiadne aktualizácie Service Pack. Ak máte nejaké problémy so sťahovaním alebo inštaláciou softvéru, nájdite riešenie v našom FAQ centre alebo kontaktujte miestnu pobočku DHI alebo oddelenie DHI starostlivosti o zákazníkov.
 
Keď si stiahnete zip-súbor s obsahom, prejdite do adresára kde je súbor uložený a spustite súbor setup.exe. Ten potom nainštaluje  potrebné súbory z ostatných zložiek.

Viac informácií:
http://www.mikebydhi.com/Download/MIKEByDHI2012.aspx