21 May 2015

Inspirerende brugerseminar og kursus i Hørsholm

Danske kunder mødte talstærkt op for at høre om nye muligheder for at lave skræddersyede løsninger i og omkring anvendelsen og eksekvering af MIKE modeller og datapræsentation i dagen 5. maj - 6. maj 2015

34 af DHI's danske kunder og MIKE brugere blev på vores seminar den 5. maj i den indbydende atmosfære i Søhuset, Forskerparken i Hørsholm præsenteret for en række nye tiltag, der gør det muligt for kunderne selv at udvikle skræddersyede løsninger til anvendelse og eksekvering af vores MIKE modeller og datapræsentation.

Vi udvikler gode løsninger, der blandt andet afhænger af, at vi har gode data til rådighed. Mængden af data om klodens vand stiger. Disse data kan vi gøre anvendelige med DHIs Water Data portal, som vi præsenterede på mødet. Portalen er et redskab til at få gode data – og kunne udvikle gode løsninger!

Om eftermiddagen havde deltagerne mulighed for at deltage i et mini-kursus i, hvordan man benytter de forskellige muligheder til eksekvering af modeller. Dels på remote computer og i 'Skyen' med vores SaaS løsning under Amazon's servere, og ikke mindst hvordan simuleringer kan speedes op ved anvendelse af High Performance Computing (HPC), hvor kørsler kan afvikles i et Linux miljø og flere beregningskerne udnyttes. Ligeledes viste vi, hvordan det nu er muligt at afvikle simuleringer hurtigere ved at udnytte specielle grafikkort.

Screening af risiko for oversvømmelse
Den 6. maj deltog 27 danske kunder og brugere i et kursus på DHI: 'Screening of Urban Flood Risk', hvor fokus var oversvømmelsesrisici og modellering af disse.

Med MIKE Powered by DHI 2016 Release vil indeholde en mulighed for at benytte et screeningsværktøj, der kan bruges til at se på oversvømmelsesudbredningen i tilfælde af ekstremregn, hvor ledningsnetværkets kapacitet er opbrugt.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker, at modtage emails om arrangementer og kurser, så send os en email  til theacademybydhi@dhigroup.com

Du er også altid velkommen til at se efter kursusudbud i Danmark hér eller globalt hér.