01 Jul 2021

DHI udnævner nyt Executive Leadership Team

Hørsholm, Danmark, 1. juli 2021DHI, den globale leder inden for vandmiljø og vandteknologi, annoncerer i dag fem nye medlemmer til deres Executive Leadership Team. Virksomheden har for nylig sat en ny strategisk retning for at styrke bæredygtig udvikling af verdens vandressourcer. For netop at understøtte strategien er DHI’s Executive Leadership Team derfor blevet omorganiseret og styrket.

Klimaændringer og befolkningstilvækst giver planeten betydelige udfordringer. Behovet for at finde nye innovative måder til at bruge, håndtere og leve med vand er vigtigere end nogensinde. Med den nye strategi intensiverer DHI arbejdet med at innovere og fremme bæredygtige løsninger ved at etablere fire globale forretningsenheder og en styrket teknologi- og innovationsenhed.


Cecilia Wennberg: Water in Cities

Cecilia Wennberg i spidsen for Water in Cities

Cecilia Wennberg skal lede den globale forretningsenhed Water in Cities. Enhedens fokus er at understøtte byer, forsyningsselskaber og hele vandsektoren hen imod bæredygtig håndtering af vand. Water in Cities skal hjælpe kunderne med at forbedre den daglige drift og langsigtede strategiske planlægning; reducere risici og miljøpåvirkning; opfylde lovgivningsmæssige krav og argumentere for effektive investeringer.

Cecilia kommer fra en stilling som Vice President for Urban Water i DHI. Hun har arbejdet 30 år i vandsektoren, heraf 16 år i DHI. Cecilia har med success ledet DHIs svenske afdeling, og hun har også haft forskellige roller inden for ledelse, salg, forretningsudvikling og innovation.


Cheng Ann Tan: Marine & Coastal

Cheng Ann Tan i spidsen for Marine & Coastal

Cheng Ann Tan skal lede den globale forretningsenhed Marine Infrastructure & Coastal Development. Forretningsenheden skal føre hav- og kystudviklingsprojekter mod bæredygtige og naturbaserede løsninger og understøtte klimaresistens.

Cheng Ann kommer fra en stilling som Managing Director for DHI’s afdeling i Singapore. Han har været hos DHI i mere end 11 år og har massiv erfaring med kystudviklingsprojekter i regionen. Han har mangeårig erfaring med multidisciplinære projekter med mange stakeholders.


Mikael Kamp Sørensen: Energy & Ports

Mikael Kamp Sørensen i spidsen for Energy & Ports

Mikael Kamp Sørensen skal lede den globale forretningsenhed Energy & Port, der med fokus på offshore vind, havne, terminaler, industri og energi skal udvikle nye løsninger til sektoren for at muliggøre bæredygtig udvikling i komplekse havmiljøer.

Mikael kommer fra en stilling som leder af afdelingen Ecology and Environment i DHI Danmark. Han kom til DHI i 2003 og har haft forskellige forretningsudviklings- og lederstillinger, herunder otte år som administrerende direktør for GRAS, der har speciale i analyse af satellitbilleder.


Stefan Szylkarski: Water Resources & Mining

Stefan Szylkarski i spidsen for Water Resources & Mining

Stefan Szylkarski skal lede den globale forretningsenhed Water Resources & Mining, der fokuserer på at forbedre mulighederne for bæredygtig udvikling af vandressourcer for de internationale donorer, vandmyndigheder og minesektoren. Det sker ved at kombinere dyb faglig viden og digitale løsninger.

Stefan kommer fra en stilling som leder af DHI Group Sales. Han kom til DHI’s hovedkontor i Hørsholm i 1997 efter at have arbejdet fem år som konsulent i Australien og har siden arbejdet i mange af DHI’s forretningsenheder i Nord- og Sydamerika, Australien, New Zealand og Europa.


Anders Liechti: Technology & Innovation

Anders Liechti i spidsen for Technology & Innovation

Anders Liechti skal lede den nye og styrkede enhed Technology & Innovation, der skal fokusere på at udvikle DHI’s innovative globale software, teknologi and forretningsapplikationer. Den nye enhed vil arbejde tæt sammen med kunder, partnere, universiteter og den globale DHI-organisation for at udvikle nye løsninger til at fremme bæredygtig håndtering af vand.

Anders kommer fra en stilling som Senior Vice President for IT og Digital Transformation hos Nilfisk A/S. Tidligere har han været en del af koncernledelsen hos FOSS Analytical A/S som leder af Digital Business, IT og Engineering.CEO Mette Vestergaard siger, ‘De fem nye ledere bringer solid erfaring fra vores forretning og den samlede sektor. De repræsenterer DHI’s globale diversitet og brænder for at udvikle nye og innovative måder at bruge, håndtere og leve med vand. Jeg ved, at de sammen vil lede DHI i en retning, hvor vi i endnu højere grad vil sikre bæredygtig udvikling af vand og vandmiljøer.’

Udover de fem nye medlemmer består DHI Executive Leadership Team af CEO Mette Vestergaard, CFO Arne Rasmussen, CHRO Simon Viggers og VP Strategy Tarek Barky.Om DHI

DHI er globalt førende inden for vand, vandmiljø og vandteknologi. DHIs mission er at sikre bæredygtighed for planetens mest nødvendige ressource, og DHI’s 1000 højt specialiserede medarbejdere leverer rådgivning og digitale ydelser i mere end 30 lande. DHI’s software MIKE er anerkendt og anvendt verden over til at håndtere verdens vandudfordringer.