09 Jun 2017

DHI's årsrapport for 2016 er online

Fokus på digitalisering i vandsektoren

”Digitalisering åbner op for et væld af muligheder, som kan bidrage til at styrke vores forståelse af, hvordan vi forvalter og beskytter vandressourcer. Min ambition er at bruge og tilpasse disse teknologier – som for eksempel kunstig intelligens, tjenester i skyen og 3D realtidsvirtualisering - til vandsektoren”.  
Antoine Labrosse, CEO, DHI

Digitale løsninger

I det forløbne år har DHI målbevidst arbejdet med en række interaktive løsninger på nogle af verdens mest komplekse udfordringer inden for vand. Vi har således introduceret:

Vi har mange flere spændende løsninger på bedding inden for vandressourcer, byer, kyst og hav. Desuden bruger vi sociale medier flittigt. På den måde får vi nemmere kontakt til vores kunder og kan langt hurtigere løse akutte udfordringer.

Læs den fulde CEO beretning i Årsrapport for 2016, som beskriver årets vigtigste resultater og vores fokus for de kommende år.

Bæredygtige løsninger – fokuseret og vedvarende ydeevne
I 2016 fortsatte vi bestræbelserne på at producere bæredygtige løsninger, som hjælper det globale samfund og bidrager til FN’s mål for en bæredygtig udvikling (-.)
Vi har for eksempel igangsat og gennemført en række projekter og initiativer, som bidrager til at løse alvorlige udfordringer inden for vand og miljø og som skal være med til at bekæmpe fattigdom globalt og skabe bedre levevilkår.

Læs mere i CSR Rapport 2016.

Online kurser og træningsseminarer
Mere end 6.100 personer fra hele verden deltog i 2016 i kurser og uddannelsesforløb hos THE ACADEMY by DHI. Desuden deltog mere end 2.100 personer i MIKE brugergruppemøder, workshops og seminarer globalt.

I 2016 videreudviklede vi vores udbud af online kurser - både af kurser, som du kan gennemføre på egen hånd, og kurser med underviser. Vores strategi er at fjerne fysiske grænser som tid og sted for vidensdeling. Mere end 11% af kursisterne i 2016 deltog i online kurser, og vi forventer, at dette tal vil stige i 2017.

Læs mere om THE ACADEMY kurser og arrangementer her og specielt om online kurser og træningsseminarer her.