23 Mar 2017

The ACADEMY by DHI udbyder nu online kurser og træningsseminarer

DHI udbyder igen i år en lang række spændende kurser. Kurserne er relevante for dig, der arbejder med planlægning og håndtering af vand og miljø – og gerne vil blive bedre til det. Som noget nyt udbyder vi i år online kurser.

Uddannelse og opdatering af viden udgør et vigtigt element i udvikling og vedligeholdelse af kvalifikationer og kompetencer. Det kan imidlertid være en udfordring at indpasse i en travl arbejdsuge.

DHI tilbyder nu online kurser og seminarer som en omkostningseffektiv og fleksibel metode til at forbedre din viden og ekspertise inden for vand og miljø. Naturligvis fortsætter vi med at udbyde traditionelle klasseværelseskurser i Danmark og globalt.

Online Courses

ONLINE KURSER & TRÆNINGSSEMINARER

En gruppe af vores online kurser og træningsseminarer (1-2 timer og gratis), kan man kan bruge til selvstudium. Man deltager, når man har tid og lyst – og helt i ens eget tempo. Den samlede liste over disse ”self-paced” aktiviteter kan ses her.

Vores ”self-paced” kurser inkluderer i øjeblikket flg. – der kommer flere i løbet af 2017:

Man kan også følge online kurser, som styres af en underviser, og som finder sted på faste tidspunkter. Disse ”instructor-led” kurser er forbundet med et kursusgebyr.

Standard courses

TRADITIONELLE KLASSEVÆRELSESKURSER
DHI, Agern Allé 5, 2970 Hørsholm

Vores klassiske kurser udbydes som hidtil. Det samlede kursusudbud i Danmark kan ses her eller globalt her. Udvalgte kurser på DHI i foråret er

26. april
ABC-VURDERINGER
Vurdering af organiske stoffer i spildevand
Kursussprog: dansk

26.-27. april
MIKE HYDRO RIVER
Introduktion til dynamisk vandløbsmodellering

Kursussprog: dansk

18.-19. maj
METOCEAN MODELLERING FOR OFFSHORE VEDVARENDE ENERGI
Nye tendenser i offshore metoceanmodellering og analyse

Kursussprog: engelsk

30.-31. maj
MIKE URBAN WATER QUALITY
Introduktion til modellering af vandkvaliteten i byers afløbssystemer

Kursussprog: engelsk

30.-31. maj
DYNAMISKE ANALYSER AF FORTØJEDE FARTØJER
Ved anvendelse af MIKE 21 Mooring Analysis (MA)

Kursussprog: engelsk

13.-14.juni
URBAN FLOOD DAMAGE MODELLING
Modellering af direkte og indirekte skader fra oversvømmelser i byer

Kursussprog: engelsk

Vi håber, at du vil være interesseret i at deltage – og hører gerne fra dig, hvis du savner noget i vores kursusudbud. Vi kan også tilrettelægge individuelle forløb i din virksomhed - tilpasset de udfordringer, som I står overfor.

MERE OM THE ACADEMY BY DHI

THE ACADEMY by DHI omfatter alle DHIs globale og nationale trænings- og vidensdelingsaktiviteter. Hvert år tiltrækker THE ACADEMY by DHIs træningsaktiviteter, MIKE softwareseminarer, workshops og temadage tusinder af vandspecialister over hele verden. Deltagerne kommer fra kommuner, statslige myndigheder og institutioner, regionale og lokale vandorganisationer, forskningsinstitutioner, universiteter, faglige organisationer, rådgivere, vand- og spildevandsselskaber samt kyst- og havnemyndigheder. Læs mere om THE ACADEMY på www.theacademybydhi.com