25 Aug 2015

DHI deltager i Dansk Wind Energy 2015

Hvordan skal fremtidens vindenergi se ud ? Kan vi løse de udfordringer vi møder på vejen mod et bæredygtigt energisystem ? Sæt kryds i kalenderen og mød DHI til Danish Wind Energy 2015, hvor industri og forskere sætter spot på, hvordan vi fortsat sikrer værdiskabelse og udvikling i branchens konkurrenceevne.


Vær med til at diskutere fremtidens vindenergi sammen med mere end 500 deltagere fra industrien og danske forskningsinstitutioner ved vindmølleindustriens årsmøde - to intense dage  i Herning Kongrescenter 21. og 22. september.

Formidling er et vigtigt element i årsmødet. Derfor er en del af årsmødet reserveret information om de nyeste forskningsresultater på området. DHI er som medarrangør til stede med indlæg om blandt andet nye løsninger inden for beskyttelse af offshore vindturbiner mod bunderosion, nye metoder til beregning af bølgebelastning på offshore vindmøllefundamenter, støjbeskyttelse af marine omgivelser og vurdering af offshore vindmølleparkers effekter på miljøet.

Årsmødet arrangeres af Vindmølleindustrien og Dansk Forskningskonsortium for Vindenergi og vil byde på diskussioner af teknologier, udfordringer indenfor finansiering, vedligeholdelse og meget mere.

Dansk Forskningskonsortium for Vindenergi er et samarbejde mellem DTU, Aalborg Universitet, Århus Universitet, FORCE Technology, DHI og DELTA, der er etableret til at fremme dansk vindenergiforskning. Læs mere her