25 Jun 2015

DHI's Årsrapport er nu online

I vores årsrapport for 2014 kan du læse om DHI’s udvikling inden for nogle af vores hovedområder, herunder Forskning og Udvikling.

“Forskning, udvikling og innovation er hjørnestene i de løsninger og teknologier, som vi tilvejebringer for vores kunder”

– Antoine Labrosse, CEO, DHI

Omkring 20% af DHI’s ressourcer bliver investeret i forskning og udvikling. Denne investering er grunden til, at vi kan udvikle innovative produkter, som hjælper vores kunder med at håndtere svære vandrelatere udfordringer. 

I DHI’s årsrapport kan du læse om aktiviteterne i vores forskningscentre i Danmark og Singapore og om nogle af vores mest interessante forskningsprojekter som f.eks:

  • Udvikling af en dataportal, som gør det muligt for europæiske virksomheder inden for vedvarende energi at foretage en bedre evaluering af potentialet for bølge- og tidevandsenergi - se mere her
  • Udvikling af et nyt koncept for renseanlæg baseret på internationale ”Best Practices” og forbedring af teknologien i anlæggene. Dette koncept betyder, at renseanlæg kan blive selvforsynende med energi - se mere her

DHI’s Vice President for Forskning og Udvikling, Jørgen Bo Nielsen, forklarer om de kommende indsatsområder:

”Byernes hastige vækst betyder sammen med det ændrede klima, at ekstremt vejr bliver hyppigere og mere alvorligt. Derfor er smarte løsning for håndtering af vand i byer og udvikling af metoder til at vurdere risici to af vores kerneområder inden for forskning og udvikling. Sammen med universiteter og andre partnere arbejder vi på udvikling af nye redskaber og metoder, som vil gøre det lettere for byerne og deres konsulenter at få det maksimale ud af deres investeringer”

Se hele interviewet her

I Årsrapporten kan du også læse om vores øvrige indsatsområder MIKE Powered by DHI, The Academy by DHI og om vores øvrige globale projekter