05 May 2015

European Climate Change Conference – DHI deltager aktivt

DHI er med til at finde gode løsninger på fremtidens udfordringer omkring tilpasning til klimaforandringer ved Europas førende konference for klimatilpasning, som holdes i Bellacenteret i København den 12-14 maj 2015.

Ole Svenstrup Petersen, Innovationschef i DHI’s Port and Offshore Technology Department, deltager tirsdag den 12. maj i en workshop om: “Sea level rise: Bridging the gap between climate science and adaptation” hvor han vil præsentere og diskutere: “A perspective and coastal strategy on sea-level rise”

På denne workshop om tilpasning til klimaforandringer deltager også Dr Aslak Grinsted, Center for Is og Klima, Niels Bohr Instituttet, Diogo de Gusmao, Scientinel samt Jan Rasmussen, Københavns Kommune med en præsentation af Københavns erfaringer med klimatilpasning. 

Workshoppen afsluttes med en diskussion af kløften mellem klimaforskning og tilpasning i relation til havvandsstigninger.

European Climate Change Adaptation Conference er den anden europæiske tilpasningskonference og efterfølger en konference med mere end 700 deltagere i Hamborg i 2013. Der er fire typer af sessioner på konferencen:

  1. Knowledge: Præsentation af de seneste forskningsresultater
  2. Policy: Information om europæiske tilpasningssrategier, -policies og deres effektivitet
  3. Practice: Dialog med fokus på forvaltning, redskaber og implementering
  4. Business: Offentlige-private partnerskaber, forretningsmuligheder og løsninger
Se mere om European Climate Change Adaptations Conference, program og indhold i de forskellige sessioner her:
http://www.ecca2015.eu