09 Mar 2015

The ACADEMY by DHI har uddannet et rekordstort antal kunder i 2014

Mere end 5.500 personer fra hele verden har tilmeldt sig og deltaget i The ACADEMY by DHI kurser og uddannelsespakker i 2014. Hertil kommer mere end 1.500 personer, som samme år har deltaget i diverse brugergruppemøder, workshops og seminarer.

I forhold til 2013 er det en stigning på 13% i antallet af tilmeldte kursister og den største deltagelse nogensinde. The ACADEMY afholdt næsten 600 kurser ialt, inkl. on-the-job træning. Nogle af kurserne var en del af specifikke projekter, mens andre blev holdt som universitetskurser eller som åbne kurser med offentlig adgang. Kursusemnerne omfattede bl.a. tematiske kurser og kapacitetsopbygningspakker på tværs af vores ekspertiseområder samt hands-on træning i brugen af vores softwareværktøjer og løsningsplatforme. 

"Succesen kan i høj grad tilskrives vores meget kompetente undervisere og vores fokus på at levere indhold af høj kvalitet tilpasset vores kunders behov og særlige udfordringer," siger Henriette Tamasauskas, Vice President, The ACADEMY by DHI.

Et udpluk af vores kursister siger om vores kurser:
”Kurset var som en dør, der åbnede mit sind og tanker for de mange muligheder, som MIKE software tilbyder. Jeg kan næsten ikke vente med at bruge det, jeg har lært."
Seniorforsker, DNV GL, Norge
’MIKE 21 Flow Model HD FM’, Hørsholm, den 22.-23. april 2014

”Jeg er så glad for at have deltaget i dette kursus, da vi ikke havde nogen forudgående viden om modellering af olieudslip, hvilket blev særdeles aktuelt, da vores land Trinidad blev udsat for eftervirkningerne af dette.”
Ingeniør, Draughtsman III, Energiministeriet, Trinidad
’Oil spill modelling using flexible mesh’, St. Augustine, Trinidad & Tobago, den 9.-10. april 2014

”Træneren gjorde et fremragende stykke arbejde. Han gennemgik eksemplerne i et tempo, der gjorde det muligt at følge med. Der var ingen tvivl om hans kompetencer, som han også havde brug for, når han skulle forklare programmet og besvare vores spørgsmål. Det er nok den bedste undervisning af sin slags, jeg har oplevet".
Fred Bickford, Global Resource Engineering (GRE) Ltd., Colorado, USA
’FEFLOW – Advanced groundwater modelling’, Colorado, USA, den 15.-16. maj 2014

”Det var et meget underholdende og informativt kursus med den allernyeste viden inden for udviklingen af offshore vindmølleparker og den deraf følgende erosion i hav- og kystmiljøet.”  
Dr. Matthew Wright, Partrac Consulting Ltd., Storbritannien
’Scour around marine structures – Dealing with scour related problems in water environments’, Hørsholm, den 23.-24. oktober 2014

Hvis du overvejer at deltage i et kursus for at opdatere din professionelle viden inden for vand eller har brug for vores hjælp til at gøre dine medarbejdere i stand til at løse komplekse vandudfordringer på den mest effektive og innovative måde, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Besøg også vores globale kursus- og eventskalender, hvor du vil finde alle vores åbne kurser og arrangementer i hele verden - i dit område og på dit sprog!