08 Jul 2014

Innovationsagenterne søger private rådgivere

DHI bidrager sammen med de øvrige 8 GTS-institutter til at fremme danske virksomheders innovation gennem projektet Innovationsagenterne, som bl.a.

DHI bidrager sammen med de øvrige 8 GTS-institutter til at fremme danske virksomheders innovation gennem projektet Innovationsagenterne, som bl.a. tilbyder virksomheder et Innovationstjek, der sætter fokus på virksomhedens teknologiske innovationsmuligheder og udfordringer. Med afsæt i virksomhedens baggrund, forretningsplan og strategi bidrager vi til at sammen, hvordan virksomhedens udvikling kan styrkes.

Nu har vi brug for flere private rådgivere i projektet.  Der er virksomheder i Danmark med udfordringer, de ikke selv kan løse. De har brug for rådgivernes ekspertise og viden – de ved bare ikke, hvordan de finder den.

Netop derfor vil InnovationsAgenterne gerne møde flere private rådgivere for at skabe det rette match mellem dem og de virksomheder, de besøger.

Vil du også gerne lære InnovationsAgenterne at kende, så brug to timer en formiddag eller eftermiddag og mød op enten i Odense eller København:

  • Tirsdag den 16. september enten kl. 9.00-11.00 eller 14.00-16.00 - Forskerparken, Forskerparken 10, 5230 Odense M
    Seneste tilmelding er fredag den 12. september
  • Torsdag den 18. september enten kl. 9.00-11.00 eller 14.00-16.00 - Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S
    Seneste tilmelding er fredag den 12. september

Det er gratis at deltage.

På møderne byder InnovationsAgenterne fra bl.a. byder velkommen til et par timers dialogmøde. Som privat rådgiver kan du møde InnovationsAgenterne i én-til-én-samtaler, hvor du fortæller om dine og din virksomheds kompetencer, og hvad du kan byde ind med i forhold til små og mellemstore virksomheders typiske udfordringer inden for markeds- produkt-, proces, strategisk- eller organisatorisk innovation.

Arrangementerne afholdes i samarbejde med Dansk Erhverv.