28 Jan 2014

THE ACADEMY by DHI i samarbejde med DTU

THE ACADEMY by DHI har i januar 2014 afholdt et internationalt tre-ugers master-kursus om ”Coastal and Marine Modelling” i samarbejde med Institut for Mekanisk Teknologi på Danmarks Teknologiske Universitet (DTU).

Glade kursusdeltagere efter veloverstået eksamenTHE ACADEMY by DHI har i januar 2014 afholdt et internationalt tre-ugers master-kursus om ”Coastal and Marine Modelling” i samarbejde med Institut for Mekanisk Teknologi på Danmarks Teknologiske Universitet (DTU).

16 ambitiøse Master- og Phd-studerende indenfor vandbygning har nydt godt af den forenede indsats, da samarbejdet mellem DHI og Institut for Mekanisk Teknologi har resulteret i tilbud om fælles undervisning i avanceret modellering og vandbygning til DTU’s studerende.

”Dette kursus har givet en unik forståelse af arbejdet med modellering, og det vil være en milepæl i deltagernes professionelle karriere”, sagde professor Jacob Hjelmager, DTU, efter kurset.

Kurset har anvendt MIKE 21 model-pakken, som er MIKE by DHIs software til offshore og kystprojekter.

Kurset indeholdt modellering af meteorologiske forhold, oversvømmelser og dynamiske processer langs kysterne, og det resulterede i 5 fremragende projekter i relation til virkelige kystproblemer. Betydningen af orkanen Bodil for de danske kyster var blandt studierne.

Kurset er anerkendt som et DTU-kursus, og blev afholdt på DHI.

Læs mere om THE ACADEMY by DHI