29 May 2013

2012 blev endnu et godt år for DHI

Vores årsrapport for 2012 er nu klar I DHI's nye årsrapport fra 2012, som netop er blevet lanceret, kan partnere og kunder kan læse nyt om årets resultater og aktiviteter. Du kan bl.a.

Vores årsrapport for 2012 er nu klar

I DHI's nye årsrapport fra 2012, som netop er blevet lanceret, kan partnere og kunder kan læse nyt om årets resultater og aktiviteter. Du kan bl.a. læse, at vi i 2012 fik fastslået vores position som førende inden for forvaltning af vandressourcer. Desuden fremgår det, at DHI for femte år i træk havde et godt regnskabsår. I årsrapporten præsenterer samtidig vores  nye logo og grafiske identitet.

Bestræbelserne på at bidrage til at løse verdens udfordringer omkring vand og miljø fortsætter, og i 2012 løste vi flere globale vandressourceudfordringer i bl.a. Afrika, Sydamerika, USA og Asien.

I 2012 har vi også udviklet MIKE LICENSING Flex Access, som vil give alle vores brugere lettere adgang til vores MIKE by DHI software og gøre både viden og løsninger lettere tilgængelige i fremtiden.

Som GTS-institut er forskning og fremme af innovation fortsat en hovedaktivitet, og vi valgte i 2012 at afsætte 21 % af vores ressourcer til forskning og udvikling, for at kunne imødekomme fremtidens globale udfordringer.

I de kommende år, vil DHI bl.a. fokusere på industriproduktion og teknologi samt økologi og akvakultur.