04 Jun 2012

DHI's Årsrapport 2011

Vi har nu fremlagt DHI's årsrapport for 2011.

Vi har nu fremlagt DHI's årsrapport for 2011. Her kan du læse mere om vores gode resultater fra årets arbejde med at finde løsninger på globale udfordringer indenfor vand og miljø

På DHI stræber vi efter at finde efter bæredygtige løsninger indenfor vand og miljø gennem vores forsknings- og udviklingsarbejde, vores rådgivningsaktiviteter og gennem vores modelleringsværktøjer til håndtering af vand. Vi arbejder for at gøre vores viden tilgængelig på verdensplan bl.a. gennem vores globale netværk af kontorer.Quest-driven performance

I 2011 voksede vores indtægter med 10 % og vi fik det bedste årsresultat nogen sinde. Samtidig fortsætter vi med at øge vores investeringer inden for forskning og udvikling både i Danmark og på vores kontorer i resten af verden.

Målsætningen for 2011 var en overgang fra en vækst- til en resultat-styret strategi. Dette mål er med succes blevet nået og årsrapporten viser, hvordan vi opnåede vore resultater gennem at sætte nye standarder indenfor vores forretningsområder og ved et øget fokus på kundernes på adgang til vores kompetencer og store globale netværk.

I DHI’s årsrapport 2011 kan du (på engelsk) læse mere om vores aktiviteter og resultater og du kan se eksempler på, hvordan vi hjælper kunderne og samfundet over hele verden bl.a. med disse temaer:

• Rådgivning om tilpasning til klimaforandringer
• Udvikling og øget tilgængelighed af viden om vand
• Rådgivning til globale organisationer
• Gode resultater med modelværktøjer for vand
• Træningskurser med rekordstor deltagelse
• Specialiserede løsninger: minedrift, olie & gas, bæredygtige byer, ballastvand

Vi håber, at du bliver inspireret af vores arbejde og ser frem til at samarbejde med dig i 2012 og fremover.