22 Jun 2012

DHI KU Life seminar om ølbrygning

DHI og KU Life arrangerer øl-seminar Onsdag den 27. juni afholder DHI og KU Life et symposium om øl-forskning og ølbrygning. Seminaret holdes på KU-Life og efterfølges af middag og ølsmagning. Sidste tilmeldingsfrist er den 22.

DHI og KU Life arrangerer øl-seminar

Onsdag den 27. juni afholder DHI og KU Life et symposium om øl-forskning og ølbrygning. Seminaret holdes på KU-Life og efterfølges af middag og ølsmagning. Sidste tilmeldingsfrist er den 22. juni.

København har traditionelt haft en stærk position, når det kommer til forskning og udvikling i relation til øl-brygning. Formålet med dette symposium er at præsentere ny, banebrydende øl-forskning i private virksomheder og på universitetet.

Der vil være oplæg om bl.a. smag, brug af enzymer, innovativ og eksperimentel øl-brygning og øl med lav alkoholprocent. Oplægsholderne kommer fra bl.a. DHI, Institut for fødevareforskning, Novozymes og Scandinavian Brewing School.Seminaret henvender sig til alle i Danmark, som arbejder professionelt med udvikling og innovation indenfor øl-brygning.

Seminaret efterfølges af en middag på Reinwalds Restaurant, Farvergade 15, hvor Carsten Berthelsen holder oplæg om Trappist bryggerier. Her vil være mulighed for at smage 3 øl fra Grauballe bryghus: Morgendug, Mørk Mosebryg og Beer Dreams

Deltagelse i seminaret er gratis, men du skal tilmeldes til lsm@life.ku.dk senest den 22. juni. Deltagelse i middagen koster 400 kr. for mad, foredrag og øl-smagning. Tilmelding hertil er bindende.