19 Jun 2012

MapMyClimate

MapMyClimate er nomineret til Danish Design Award 2012 Blandt 24 ud af 126 designforslag er MapMyClimate med DHI som partner nomineret til Danish Design Award 2012 i kategorien Service- og oplevelsesdesign.

MapMyClimate er nomineret til Danish Design Award 2012

Blandt 24 ud af 126 designforslag er MapMyClimate med DHI som partner nomineret til Danish Design Award 2012 i kategorien Service- og oplevelsesdesign.

MapMyClimate er en klimaportal, der har til formål at give brugeren en forståelse for egne klima- og forbrugsvaner, og hvad den personlige CO2-udledning betyder for nærmiljøet. Hvor andre klimaportaler lader forbrugerne måles deres C02 forbrug, vil MapMyclimate konkret visualisere virkningen af den enkeltes klimaadfærd og give inspiration til, hvordan vi kan implementere grønne vaner i vores hverdag.

Portalen er bygget op omkring interaktive kort, der viser konsekvenserne af klimaforandringer. MapMyClimate giver brugerne mulighed for at sammenligne klimaadfærd internationalt og se, hvilken virkning det har for ens by, for Danmark og for verden, hvis alle handlede lige som dem selv.

Projektet er finansieret af Forsknings- og Innovationsstyrelsen med 1.9 mio. kr. DHI er overordnet ansvarlig for datagrundlag og effektberegninger og står for projektledelse og fundraising.