27 Mar 2012

Mød DHI på European Wind Energy Association i København 16-19 april 2012

Mød os på EWEA i København i 2012 EWEA er den Europæiske Vindenergiforening. EWEA's årlige begivenhed finder i 2012 sted i København den 16-19 april.

Mød os på EWEA i København i 2012

EWEA er den Europæiske Vindenergiforening. EWEA's årlige begivenhed finder i 2012 sted i København den 16-19 april.

EWEA har over 700 medlemmer fra over 60 lande og er verdens største og mest betydningsulde netværk for vindenergi-industrien.

DHI bidrager til udviklingen af offshore vindmølleparker og marine installationer til vedvarende energi på verdensplan. Vi har mere end femten års erfaring som leverandør til vindindustrien.

Denne erfaring viden omsættes til løsninger for vores kunder, når vi skaber grundlaget for kvalificerede beslutninger om design og bygning af havvindmøller. Forståelse af det barske miljø for og omkring havvindmøller er central, for at etablere sikre møller uden skadelige konsekvenser for natur, fugle og havpattedyr.

DHI er stolt af at deltage i EWEA 2012. Vi har ligesom de senere år vores egen stand, hvor du kan  møde os og blive orienteret om den nyeste udvikling på markedet og være med til at dele visioner og ideer til fremtidige udviklingsmuligheder indenfor off-shore industrien.

Havvindmøller