19 Jan 2012

10 nye kurser og spændende temamøder om kemiske stoffer

DHI er igen klar med et bredt kursusprogram, som indeholder både nye kurser og uundværlige gengangere. Arbejder du inden for kemikalielovgivning, miljø og toksikologi, så tag et kig og bliv inspireret.

DHI er igen klar med et bredt kursusprogram, som indeholder både nye kurser og uundværlige gengangere. Arbejder du inden for kemikalielovgivning, miljø og toksikologi, så tag et kig og bliv inspireret. Du kan se hele kursusprogrammet i linket til højre.

 Kursuskatalog 2012

Bliv opdateret på ny lovgivning
EU’s kemikalielovgivning REACH byder forsat på mange udfordringer, nu hvor man er ca. halvvejs i implementeringen. Aktuelt er der fokus på eksponeringsscenarier, som definerer hvordan kemikalier bruges sikkert i forhold til mennesker og miljø. DHI afholder både et temamøde om REACH og eksponeringsscenarier samt et mere uddybende 2-dages kursus.

Biocider og produkter, der indeholder biocider, udgør en helt speciel gren inden for kemikalier. Også her er der ny fælles EU-lovgivning på vej. Det medfører, at en række produkter som fx desinfektionsmidler allerede fra september 2013 skal godkendes, før de må markedsføres. På et endags kursus sætter vi fokus på desinfektionsmidler og proceduren for at opnå godkendelse.

Derudover byder programmet på et gensyn med nogle af vores populære kurser inden for

  • Industri og miljø
  • Toksikologi og life science
  • Fødevaresikkerhed