02 Dec 2011

Samarbejdsaftale om bæredygtig vandforvaltning i Vietnam

For at fejre 40-årsdagen for diplomatiske relationer mellem Danmark og Vietnam besøger en stor dansk handelsdelegation ledet af Kronprins Frederik i disse dage Vietnam.

Signing contract DHI and Water Resources University Hanoi Vietnam November 2011For at fejre 40-årsdagen for diplomatiske relationer mellem Danmark og Vietnam besøger en stor dansk handelsdelegation ledet af Kronprins Frederik i disse dage Vietnam.

I denne forbindelse har DHI underskrevet en samarbejdsaftale med Water Ressource University i Hanoi. Aftalen besegler mange års godt samarbejde, og DHI vil med aftalen stille både software, træning og support til rådighed for universitetet. Bæredygtig vandforvaltning og cleantech er højt prioriteret i den vietnamesiske udviklingsstrategi, som DHI er glade for at kunne bidrage til.

DHI er repræsenteret i Vietnam med en lokal afdeling og er samarbejdspartner på en lang række vietnamiske projekter. I 2012 starter et projekt med at udarbejde oversvømmelsesvurderinger og varsling for hele Hanoi.