30 Nov 2010

IT i miljøets tjeneste

Er du interesseret det nyeste indenfor it-værktøjer til planlægning og modellering af miljøinformationer og data? DHI er medarrangør af mødet ”IT i miljøets tjeneste” i Ingeniørforeningen den 7. december 2010.

Er du interesseret det nyeste indenfor it-værktøjer

til planlægning og modellering af miljøinformationer

og data?


DHI er medarrangør af mødet ”IT i miljøets tjeneste” i Ingeniørforeningen den 7. december 2010. På mødet vil der være indlæg og debat om IT værktøjer til administration og modellering af meget forskellige typer af miljødata.

Behovet for organisering, visualisering og rationel behandling af de mange miljødata vi indsamler, er stigende. Udbuddet af miljørelaterede IT værktøjer til administration og modellering er enormt, og det kan være endog meget svært at vælge de løsninger som modsvarer ens eget behov. Samtidig er der mange aktører som har interesser i at påvirke udviklingen af både den digitale infrastruktur og organiseringen omkring de fælles offentlige data.

Mødet retter sig mod alle fagfolk og beslutningstagere, der ønsker indblik i state-of-the-art og udviklingstrenden for digital præsentation og miljødata.