05 Dec 2011

VA-konsulter - DHI söker medarbetare till Stockholm och Trondheim

DHI erbjuder specialiserade tjänster inom vattenförsörjning och avloppsteknik. Vi använder vårt internationellt marknadsledande modellverktyg – MIKE by DHI – tillsammans med fältmätningar och erbjuder specialanpassade lösningar åt våra kunder.

DHI erbjuder specialiserade tjänster inom vattenförsörjning och avloppsteknik. Vi använder vårt internationellt marknadsledande modellverktyg – MIKE by DHI – tillsammans med fältmätningar och erbjuder specialanpassade lösningar åt våra kunder. Vi har en ledande roll inom vårt verksamhetsområde i DHI-gruppen och arbetar både internationellt och nationellt med våra tjänster.

DHI Urban Nordic har cirka 50 medarbetare fördelade på kontor i Trondheim, Oslo, Göteborg, Stockholm, Växjö, Lund, Köpenhamn och Århus. Nu söker vi efter nya medarbetare till våra kontor i Stockholm och Trondheim.

Vi söker dig som vill arbeta på DHI och med våra marknadsledande program som MIKE URBAN och MIKE FLOOD. Du är Civilingenjör och har intresse av att arbeta med moderna VA-verktyg i en tekniskt ledande miljö. Du är positiv och engagerad och trivs med friheten att ta egna intiativ. Erfarenhet från Vatten och Avloppsområdet, antingen som konsult eller från kommunal verksamhet, är positivt, men vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med spännande utmaningar, trevliga och komptetenta kollegor samt goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling.

Ansökan skickas till mdo@dhigroup.com senast den 30 december 2011.

Vill du veta mer? 
Kontakta Cecilia Wennberg, +46-(0)709 -996 948, cecilia.wennberg@dhi.se