07 Feb 2011

DHI inviterer til felles norsk-svensk MIKE by DHI brukerkonferanse 12.–13.april 2011

MIKE by DHI brukerkonferanse Tradisjonen med å arrangere MIKE by DHI brukerkonferanser finnes i alle de tre skandinaviske landene.

MIKE by DHI brukerkonferanse
Tradisjonen med å arrangere MIKE by DHI brukerkonferanser finnes i alle de tre skandinaviske landene. Disse konferansene er en utmerket anledning til å møte kolleger og bransjefolk og utveksle modelleringserfaringer over landegrensene, samt ta del i nyheter innenfor modelleringsverdenen!

Etter den norsk-svenske brukerkonferansen i Oslo i 2009, og den globale MIKE by DHI jubileumskonferansen i København i 2010, er det nå DHI Sverige og Göteborg sin tur til å arrangere!

Konferansen har ikke noe spesielt tema, men klimaforandringer og oversvømmingsproblemer kommer naturligvis til å få stor plass. Dessuten kommer nyhetene i den rykende ferske versjon 2011 av MIKE by DHI til å presenteres. Ellers håper vi at så mange ulike MIKE-produkter som mulig vil finnes på programmet, og at representanter fra alle typer organisasjoner deltar.

Foreløpig program finnes her. Programmet oppdateres kontinuerlig.

Dersom du ønsker å bidra med en presentasjon (20-30 min) tar vi mer enn gjerne imot forslag til dette. Send i så fall et abstract (maks ½ A4-side) til MIKEbyDHI_GBG2011@dhigroup.com senest 3. mars. Foredragsholdere får 75% rabatt på ordinær deltageravgift.

Du kan også benytte denne mailadressen om du har spørsmål vedrørende konferansen.

Hjertelig velkommen!

Sted og overnatting
Konferansen holdes på Hotel Novotel, vakkert beliggende sentralt i Göteborg. Hotellrom bestilles av den enkelte. Vi har reservert et antall rom på hotellet. Telefon Hotel Novotel: +46 (0) 31 720 22 20 eller reservation@novotel.se. Angi “DHI” eller “470918” ved bestilling. Veibeskrivelse og annen informasjon finnes her: http://www.novotel.se/kontakt

Påmelding
Påmelding skjer her. Siste frist for påmelding er 31. mars.