24 Jul 2018

2D hidrodinamikai modellezés rugalmas rácshálóval haladó oktatás

A két napos gyakorlati tanfolyam végigvezet a 2D hidrodinamikai modellezésen (HD) és bemutatja, hogyan kell felállítani egy hidrodinamikai modellt a MIKE 21 Áramlásmodell HD FM segítségével, rugalmas rácshálójú domborzat alkalmazásával

A MIKE 21 Áramlásmodell HD FM hidrodinamikai modulja biztosítja az alapot olyan folyamatok számításaihoz, melyeket további modulokkal végezhetünk, mint az üledék és iszap transzport, hőtranszport, lebegőanyag transzport, olajszivárgás, ökológia, de szintén használható önálló alkalmazásként. A modul nempermanens áramlást szimulál a domborzat, források és küldő hatások figyelembevételével. 

A MIKE 21 Áramlásmodell HD FM tipikus alkalmazási területei a vízrajzi körülmények vizsgálata nem rétegzett vizekben, partmenti áradás és vihar keltette hullámok, szárazföld elöntés, belvíz, előrejelzés és figyelmeztető rendszerek.

Időpont: 2018. október 3-4.
Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 26.
Helyszín: Budapest
További információkért kérjük, kattintson IDE a jelentkezés pedig kérjük, használja regisztrációs felületünket, melyet INNEN érhet el.

Igény esetén szívesen szervezünk kezdő kurzust, illetve megfelelő létszám esetén Budapesten kívüli helyszínű oktatásra is van lehetőség. A további egyedi oktatási lehetőségekért, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az office@dhi.hu e-mail címen vagy a +36 1 7891645 telefonszámon.