17 Oct 2017

1. magyarországi FEFLOW User Day Budapesten

A korábbi nemzetközi sikereket követően, november 14-én, Budapesten megrendezésre kerül az első magyarországi FEFLOW User Day.

Reményeink szerint Magyarországon is hagyományt teremthetünk a rendezvénnyel, ahol Magyarország és a régió jelenlegi és leendő FEFLOW felhasználói tapasztalatot cserélhetnek, megismerhetik egymás FEFLOWban készült munkáit. A User Day lehetőséget nyújt, hogy bővíthessék ismereteiket saját területükön illetve megismerkedjenek a felszín alatti modellezés más területeivel, a FEFLOW további felhasználási lehetőségeivel. A DHI szakértőitől tippeket, trükköket sajátíthatnak el, megismerkedhetnek a FEFLOW új lehetőségeivel, sőt személyes konzultációra is lehetőség nyílik. A rendezvény remek bevezetője FEFLOW Haladó oktatásunknak, melyet kivételesen szintén Magyarországon, Budapesten tartunk november 15-16-án.
A User Dayen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött
. A regisztrációhoz kérjük, küldje vissza a regisztrációs lapot kitöltve az office@dhi.hu címre. Részletekért és a programért kérjük kattintson IDE.
A FEFLOW Advanced kurzusról bővebben a szintén csatolt kurzusleírásból tájékozódhat, illetve IDE KATTINTVA regisztrálhat.
Esetleges kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak hozzánk bizalommal!