23 Apr 2020

Podporujeme vás i během situace s COVID-19

V souvislosti se situací spojenou s COVID-19 jsou mnozí z nás nuceni po určitou dobu přizpůsobit se podmínkám pro „práci z domova“. Uživatelé aplikací MIKE Powered by DHI již možná vědí o mnoha funkcích, které podporují vzdálené pracovní prostředí, a my Vás rádi podpoříme, pokud uvažujete tyto funkce využít:

  • Všechny naše softwarové produkty si můžete zdarma stáhnout a nainstalovat a pracovat v “demo” režimu bez nutnosti pořízení licence.

  • Všechny naše typy licencí (Essential, Professional a Universitní licence) jsou síťové a umožňují přístup k licenci ze síťového licenčního serveru vaší společnosti prostřednictvím připojení VPN.

  • Většina našich typů licencí (Professional, Subscription a Univerzitní licence) jsou k dispozici jako internetová licence, takže můžete používat licenci kdekoli s připojením k internetu (není vyžadována VPN).

  • Vaši stávající internetovou licenci lze použít ve spojení s “Cloud” výpočetními zařízeními, jako jsou zařízení na Microsoft Azure Marketplace, pro každou z našich softwarových platforem - MIKE Zero, FEFLOW a MIKE URBAN+.

Nabídka služby krátkodobého pronájmu SW MIKE od společnosti DHI byla rozšířena o další produktové balíčky

Možnost pronájmu SW je výhodná zejména pro využití u krátkodobých projektů. Kromě standardního ročního pronájmu lze službu poskytnout již v řádu měsíců. V případě pronájmu na období 3 nebo 6 měsíců platí do odvolání akční nabídka se slevou 25 % (sleva je platná do 30. 6. 2020).

Hlavní oblasti, pro které je služba pronájmu nabízena:

- Cities (Water Distribution, URBAN Flooding a URBAN Utilities)

- Groundwater (SW FEFLOW Flow/Heat, Groundwate)

- Water Resources (Hydrology and Hydraulics, Flooding)

- Data & Operations (MIKE OPERATIONS, MIKE 1D API, DHI EPANET API)

Podrobné informace s uvedenými cenami naleznete na tomto odkazu. V případě Vašeho zájmu či dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese frne@dhogroup.com!


On-line kurzy a webináře zdarma

V DHI jsme se vždy zaměřovali na školení bez hranic. Přestože cestovní omezení platí v mnoha zemích, můžete se přesto připojit k některému z našich on-line kurzů nebo se zúčastnit bezplatného webináře.

Technická podpora

Náš tým zákaznické podpory je bez omezení k dispozici, takže můžeme i nadále rychle odpovídat na vaše dotazy týkající se technické podpory a licencí. Pokud potřebujete podporu, obraťte se na nás nebo pište na adresu mike.cz@dhigroup.com.