05 May 2017

WaterNet Advisor představen na konferenci VODA 2017

Konference, která se konala 2.5.2017 pod záštitou ministra životního prostředí Richarda Brabce, měla jako hlavní téma problematiku voda ve městech a šedá voda.

Jelikož urbanizace představuje pro přirozený koloběh vody opravdovou výzvu, DHI a.s. využilo této konference a představilo svoji novou webovou aplikaci WaterNet Advisor.

Na celodenní konferenci se sešli významní představitelé - velvyslanec Izraele Daniel Meron, ministr životního prostředí Richard Brabec, vedoucí zastoupení OSN v ČR Michal Broža, zástupci komerčních subjektů v čele s generálním ředitelem Nestlé Česká a Slovenská republika Torbenem Emborgem a mnoho dalších.

Pokud se chcete o webové aplikaci WaterNet Advisor dozvědět více, navštivte nás během MEZINÁRODNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ VÝSTAVY VODOVODY-KANALIZACE 2017 na stánku 40 v hale č.4.

Těšíme se na vás! Rádi vám ukážeme naši webovou aplikaci, která umožňuje vodohospodářským společnostem, hasičským sborům a havarijním týmům – tedy celému záchrannému sboru - se rychleji a lépe rozhodovat.