02 Mar 2016

Zajímají vás čistírny odpadních vod?

DHI a.s. v rámci své činnosti v oboru vodního hospodářství věnuje svou pozornost také čistírnám odpadních vod. Kromě konzultační činnosti se jedná o nabídku specializovaného softwaru nebo dodávky měřící techniky.

Software WEST byl speciálně vyvinut za účelem dynamického modelování a simulací procesů na ČOV. Jedná se o nástroj, který lze využít při optimalizaci návrhu i provozu ČOV. Umožňuje simulovat různé scénáře současného i budoucího nátoku a složení odpadních vod, testování zatížení i identifikaci slabých míst systému. Více o softwaru WEST naleznete zde.

Součástí služeb je také dodávka systémů měření průtoku v otevřených profilech i uzavřených potrubích, měření hladiny a kalu v nádržích, objektech či kanálech. Detailní informace o měřící technice firmy NIVUS jsou k dispozici zde.

Zajímavé informace o tématu úspor na ČOV se můžete dozvědět na odborném semináři Každá kWh dobrá!!!, který se koná pod patronací CZWA 8. března 2016 v Konferenčním centru Sázava. DHI a.s. se bude semináře účastnit a rádi vás zde seznámíme s produkty a službami souvisejícími s ČOV.

Těšíme se na setkání s Vámi.