17 Nov 2016

Települési Csapadékvíz Gazdálkodás Szakmai Nap

A klímaváltozás következtében nap mint nap tapasztaljuk, hogy lakóhelyünket olyan eső éri, melynek mentesítése a megszokott módszerekkel már nem lehetséges. Más időszakokban meg az aszály miatt kipusztul a lakóhelyünk zöldterülete. Ma már nem lehet a klasszikus vízelvezetési megoldásokkal gazdaságosan és biztonságosan elhárítani ezeket a nem kívánt eseményeket. Szükség van új, komplex módszerek alkalmazására. A nehézségek elhárítását biztosító megoldások kidolgozására pályázatok kiírására is sor került. 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) konferenciát szervez Települési Csapadékvíz Gazdálkodás Szakmai Nap címmel, azzal a céllal, hogy áttekintést adjon tervezőknek, beruházóknak, települési önkormányzatoknak, döntéshozóknak a villámzáporok kialakulásáról, a problémát okozó jelenségekről, a pályázati lehetőségekről, a különböző rendelkezésre álló, mentesítést biztosító módszerekről, a kiválasztást segítő eljárásokról és a következő évben érvénybe lépő európai műszaki szabályozásról.

A rendezvény időpontja: 2016. november 24. 10:00

Helyszíne: Fővárosi Vízművek Zrt. MSZ épület Tisza terem (1134 Budapest, Váci út 23-27.)

A szakmai nap ismeretekkel szolgál éppúgy az üzemeltetői, tervezői, beruházói, oktatói és szakigazgatási területen dolgozó, mint az engedélyező hatóság és az önkormányzatok szakemberei számára.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a hamarosan megrendezésre kerülő Települési Csapadékvíz Gazdálkodás Szakmai Napra!

A rendezvény programja INNEN tölthető le, a hivatalos meghívót, pedig ITT találja.

Részvételi szándékát, kérjük, hogy a titkarsag@maszesz.hu e-mail címen jelezze november 21-ig!

Felhívjuk autóval érkező vendégeink figyelmét, hogy parkolásra a környékbeli utcákban van lehetőség parkolási díj  ellenében!